boule 2018 450px

Vi blev 9 personer som njöt i det vackra vädret. En del spelade för första gången. En del spelar två dagar i veckan.

» Boulespel

» Prisutdelning

mavic

Om du saknar en drönare. Upphittad på Väster Färna gärde. OBS! Det är inte den här drönaren, det är bara en exempelbild! Den finns hos Johan Andersson på gården i Stjärnvik, 070-667 05 38. Kontakta mig på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kan jag ta bort artikeln när den funnit sin ägare. Kom ihåg att märka alla flygetyg med namn och telefonnummer.

 

midsommar 2018 450px

Vilken underbar start på midsommarfirandet. Vi var drygt 100 personer som firade vid Hembygdsgården. Tack till alla som hjälpt till, och alla ni som ville fira med oss i Färna!

» Här finns några bilder

posten ferna 450px

Ronny Hedlund har donerat många fina saker till Hembygdsföreningen. Bland annat den här fina skylten. På den tiden var det service även på landsbygden. Föremålen kommer att dokumenteras och visas på midsommarafton i vårt minimuseum.

staddag 2018

Förutom små människor var vi 11 som klippte gräs, rensade rabatter och städade inne i Hembygsgården. Nu är vi redo för midsommar.

Jag säger ett stort tack till alla som var med. Ingen nämd ingen GDPR.

 

 kaffelunken

Kaffelunken gör comeback. Start 1:a maj kl 10:00 och sedan 3 söndagar framåt. Start vid parkeringen vid dammen och målgång vid hembygsgården. Promenaden är cirka 2,8 km. 
6:e maj är nästa tipspromenad!
13:e maj
20:e maj INSTÄLLT!

» Ladda ned kartfil till din telefon (kml)

» GeoTiff för Avenza Maps (tiff)