Lite annorlunda men väldigt bra Valborg. Det var en stor samling med bilar och några som rörde sig på ängen mot sjön. Vi vet att många satt hemma och tittade. Fyrverkeriet var som vanligt bra. Stort tack till Engström som upplåter sin mark. Tack till Lennart, Lasse, Kenneth och Jonny.  (det kommer bild)

fyrverkeri

Det blir fyrverkeri nästan som vanligt kl 21:00! Inget mingel inget vårtal!  
Om det inte är storm, drivis, hagel eller eldningsförbud.
Vi har inget fika! 
Ni som vill titta på fyrverkeriet måste sitta kvar i bilen, vi har jättebra parkeringingsmöjligheter. Vid sandfållan ryms många bilar, efter Sandvretsvägen går det att parkera och få en riktigt bra vy.

År 2020 blir också det sista året som vi har traditionellt fyrverkeri, vi letar efter en tyst miljövänlig lösning.

Det traditionsenliga valborgsfirandet i Färna är ändrat för att minska risken för spridning av Covid-19. (coronavirus).

Alla andra evenemang är också pausade tills vi vet vad som händer. Givetvis finns planer klara för midsommar och om läget tillåter.

OBS! Inställt!

På grund av läget med Covid-19 följer vi utvecklingen och flyttar fram mötet tills vi ser att läget är stabilt. De flesta medlemmarna är i riskzonen och vi vill inte bidra med eventuell spridning. / Styrelsen

Färna Hembygdsförening håller årsmöte.

Söndag den 22 mars kl 14:00 i Hembygdsgården.

Det är sedvanliga årsmötesförhandlingar. Vi bjuder på kaffe och bullar. Alla är välkomna!lucia 20191215 143103 gimp

Vi firade Lucia med jättegoda saffransflätor och kaffe. Vi hade vårt lilla lotteri med jättefina vinster. Trevligt och mysigt i höstmörkret.

knappmora

Färna har ingen egen bössa, men vi stöder Knäppmora AIK som gör ett helt underbart jobb med att engagera unga och gamla i en kamratlig anda och träna och tävla tillsammans.

» Knäppmora AIK.s insamling

IMG 0907

Nu är det Julmarknad. Som vanligt är det massvis med bra knallar, eller bara bra hantverkare. Här finns allt som ska finnas på en julmarknad. Kom hit och njut av vårt julfirande!