svart t shirt

Nu finns ett mindre parti med T-shirt i storlek S-XXL storlekarna är ganska generösa. Svarta med vitt tryck. Pris 150:- endast avhämtning eller leverans till brevlåda i Färna.

Skicka SMS för beställning och övriga frågor. Steve Henriksson, 076-137 21 47

pizzeria 450px

Vi har en helt fantastisk pizzeria som gör god mat. Ibland kommer kändisar på oväntat besök. Passa på och bli lite semesterlat och köp en god pizza och njut. Glass och kaffe är inte heller så tokigt. Vilken kändis får du träffa nästa gång? Saleh hälsar alla välkomna.

 » Ladda ned meny

 Valborg 2007 117

Vi väljer att ställa in vårt tradiotionella firande på grund av pandemin. Brasan tänds 20.00 om väder tillåter. Men föreningen har inga aktiviteter.

 

v250 233

IP-Only har hittat bra entrepenörer och arbetet rullar på. Idag skedde ett stort genombrott när vi hittade fiberbrunnar som kommunen grävde ned 2012 i samband med ny överföringsledning för vatten. Bra framförhållning av kommunen! Kanalisationen sparar många kilometer schakt och gör arbetet snabbare.

Bra samarbete mellan IP-Only, Skinnskattebergs kommun, enterpenör och en duktig maskinist!

 

karta leder 1

Det finns många vandringsleder runt omkring Färna. I år finns en ny led som går genom Utterdalen och bjuder på en blandad vacker natur. Den är bitvis ganska brant så du behöver ha naturvana och bra skor.

» Norrsjöleden (GeoPDF)

» Utterdalsleden (GeoPDF)

Uppdaterat separata KML-filer för t ex Google Earth

» Utterdalsleden (6,7km)

» Norrsjön runt (5km)

» Motionsspår och Grevens väg (5km)

 

ingen midsommar

Tyvärr måste vi meddela att vårt midsommarfirande är inställt på grund av Covid-19. Firandet brukar locka över 100 deltagare och styrelsen anser att området är för litet för att genomföra det på ett säkert sätt.